GREGORIAN PINCE

BADACSONYI CHARDONNAY 2007

 

 

 

Chardonnay 2007

A 2007-es évjáratú Badacsonyi Chardonnay remekül illik hideg előételekhez, sajtokhoz, továbbá pástétomokhoz.

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó.

száraz, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 14%

Chardonnay 2009

A 2009-es Badacsonyi Chardonnay-t ajánljuk halakhoz, elsősorban rácpontyhoz, harcsapaprikáshoz, grillezett sajtételekhez, továbbá friss sajtos előételekhez.

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó

száraz, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 14%

GREGORIAN PINCE

BADACSONYI CHARDONNAY 2009

Chardonnay 2011

GREGORIAN PINCE

BADACSONYI CHARDONNAY 2011

A 2011-es Badacsonyi Chardonnay-t édességekhez, csokoládés desszertekhez, valamint fahéjas-almás ételekhez ajánljuk

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó

félédes, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 14%

vissza

Copyright © 2013 Gregorian pince - minden jog fenntartva
Design: Arte Nuovo - www.artenuovo.hu


GREGORIAN PINCE

BADACSONYI CHARDONNAY 2012

Chardonnay 2011

Gömbölyded száraz fehérbor, őszi gyümölcsös (körte, alma), virágos jegyekkel, leheletnyi mineralitással. Nagyszerű kísérője a krémleveseknek, valamint a fehér húsokból, halakból készült ételeknek.

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó

félszáraz, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 12,5%