GREGORIAN PINCE

BADACSONYI RAJNAI RIZLING 2008

 

 

 

Rajnai Rizling 2008

Badacsonyi Rajnai Rizlinget legfőképpen halak mellé, szárnyasokhoz, illetve fehér húsokból készült ételekhez ajánljuk.

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó.

száraz, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 12,5%

Rajnai Rizling 2009

A 2009-es Badacsonyi Rajnai Rizlinget ajánljuk nyúlból készült ételekhez, kacsasültekhez, de libamáj mellé is tökéletes párosítás

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó

félszáraz, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 12,5%

GREGORIAN PINCE

BADACSONYI RAJNAI RIZLING 2009

Rajnai Rizling 2011

GREGORIAN PINCE

BADACSONYI RAJNAI RIZLING 2011

A 2011-es Badacsonyi Rajnai Rizlinget ajánljuk zöldséges előételekhez, tojásételekhez, kagylós, valamint rákkal készült ételekhez

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó

félszáraz, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 12,5%

vissza
Rajnai Rizling 2011

GREGORIAN PINCE

BADACSONYI RAJNAI RIZLING 2012

A 2012-es Badacsonyi Rajnai Rizlinget hasonlóképpen a 2011-es évjáratúhoz, a zöldséges előételekhez, tojásételekhez, kagylós, valamint rákkal készült ételekhez ajánljuk.

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó

félszáraz, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 12,5%

Olaszrizling 2012

Jellegzetesen és enyhén rezeda illatú, keserűmandulára emlékeztető finoman kesernyés ízű, zamatos, elegáns savú minőségi bor.
Fehér húsú szárnyasokhoz, halakhoz, sertésből készült ételekhez ajánljuk. Tökéletes választás egy kiváló sajttál mellé is.

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó

félszáraz, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 12,5%

GREGORIAN PINCE

BADACSONYI OLASZRIZLING 2012