Copyright © 2013 Gregorian pince - minden jog fenntartva
Design: Arte Nuovo - www.artenuovo.hu


GREGORIAN PINCE

BADACSONYI TRAMINI 2010 félédes

 

 

 

félédes Tramini

A félédes Badacsonyi Tramini legjobb társai a gyümölcsös szószokkal készült szárnyas ételek, továbbá fűszeres roston sült halakhoz is ajánljuk.

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó.

félédes, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 11%

Tramini 2011

A 2011-es Badacsonyi Tramini-kitűnően érvényesül sült halakkal, kemény sajtokkal, és a csonthéjas gyümölcsökkel ízesített vadételekkel.

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó

félédes, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 14%

GREGORIAN PINCE

BADACSONYI TRAMINI 2011 félédes

vissza

GREGORIAN PINCE

BADACSONYI TRAMINI 2012 félédes

félédes Tramini

Az aranysárga, testes, alacsony savtartalmú, kissé olajos szerkezetű bort adó tramini azonnal felismerhető egzotikus illatáról, amelyben a licsi rózsaszirommal, törökmézzel, ritkábban gyömbérrel keveredik. Borjúhúsból készült ételekhez, levesekhez  sült tésztákhoz, valamint könnyed előételekhez ajánljuk.

10-14 °C-ra lehűtve fogyasztandó

félédes, minőségi fehérbor
Alkoholtartalom: 12,5%

1 1 1